On vappuaatto ja uuden vessanpytyn uusi alusta olis sitten puutöiden osalta valmis. Homma jatkuu yhden naisen hiomis- ja lakkaustalkoilla: vessan lattialevy, vessanpytyn alusta ja sen etulevy, lavuaarin etulevy ja vessan lattialistat saavat pintaansa seitsemän kerrosta Bilteman puolihimmeää sisustuslakkaa. Jokainen lakkakerros kuivuu kahdeksan tuntia, joten tämä ei ole aivan hetkessä valmis. Vessan lakkapinnoista tuleekin sitten todella hienot ja siten myös helpot pitää puhtaina. :)

Pesin neidin enimmistä talvisäilytyksen pölyistä. Peseminen oli hieman hankalaa, koska pressu on vielä paikoillaan, joten pesutuloskaan ei sitten ollut täydellinen ainakaan ylärakenteiden osalta. Septitankin asentaja on tulossa hitsaamaan keulakaiteen kuntoon, mistä syystä pressukatosta ei voi vielä purkaa pois. Siivoillaan nyt se mitä pystytään, ja uusin pesun sitten myöhemmin.

Muita vapputöitä ovat patjojen päällisten pesu, ja aloitin myös vessan seinien öljyämisen tiikkiöljyllä. Vappujanoinen vanha puu imaisee sisäänsä öljykerroksen toisensa jälkeen.

Vessan lattialevy ihkaensimmäisen lakkakerroksen jäljiltä:

DSC_0538-normal.jpg

Lavuaarin etulevy puupuhtaana:

DSC_0542-normal.jpg

Julkaistaanpa vapun kunniaksi vielä duunariselfie, vaatetuksena aidot duunarin vappuhaalarit. :)

DSC_0584-normal.jpg